Riigi ilmateenistuse andmetel on laupäeval oodata tugeva tuulega ja sajust ilma. Vihmale lisaks sajab ka lörtsi, seejuures Põhja- ja Loode-Eestis ning ka Eesti lääneservas sajab päeval rohkelt märga lund ning seeläbi võivad liiklustingimused keerulised olla.

Ilmaolud muudab keeruliseks Poola kohal tekkiv uus madalrõhkkond, mis liigub ägedana põhja poole ning jõuab päevaks Liivi lahe äärde. Ööl vastu laupäeva pilvisus tiheneb ja kesköö paiku hakkab Lõuna-Eestis vihma sadama, sadu laieneb edasi põhja poole ning sekka tuleb ka lörtsi. Põhja-Eestisse jõuab sadu alles hommikul. Tugevneva kirdetuule puhangud ulatuvad 15, hommikul Soome ja Liivi lahe ääres 18 meetrini sekundis.

Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Päeval sajab aeg-ajalt vihma ja lörtsi, sadu on valdavalt tihe. Õhtul Lõuna-Eestis saju võimalus väheneb. Puhub tugev kirdetuul, puhanguid on 15, rannikul kuni 20, Hiiumaal ja põhjarannikul kuni 25 meetrit sekundis, sisemaal pöördub pärastlõunal tuul itta ja kagusse ning mõneks ajaks nõrgeneb. Õhutemperatuur on 1 kuni 6, Kagu-Eestis võib õhtu poole 10 kraadi lähistele tõusta.

Pühapäeval jätkab madalrõhkkond liikumist põhja poole ning jõuab päeval Botnia lahe põhjatipu lähistel. Eesti jääb madalrõhkkonna mõjusfääri. Kord siin, kord seal sajab vihma, sekka ka lörtsi, kuid sajuhood on märksa nõrgemad. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Tuul puhub mandril lõunakaarest, hommikuks pöördub edelasse, saartel valdavalt läänest ja loodest ja on uuesti tugev, puhanguid 15, saartel öösel kuni 20 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Uus nädal toob kuni 15 kraadi sooja

Esmaspäevaks tugevneb kõrgrõhuvöönd ning ilm on enamasti sajuta. Tuul puhub läänekaarest ja on öösel veel puhanguline, päev tuleb juba rahulik. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 10 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Teisipäeval püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ja ilm on sajuta ning mõõduka põhjakaare tuulega. Selge ööga langeb õhutemperatuur nullkraadi ümbrusse (-1 kuni +3 kraadi), päeval tõuseb 12 kuni 15 kraadini, meretuulega rannikul tõuseb veidi üle 5 kraadi.

Kolmapäeval püsib tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ilm. Kesk-Euroopast survet avaldava madalrõhkkonna mõjul tugevneb kirdetuul. Õhuvool pöördub aga tõenäoliselt põhja ja sealt saabub jahedamat õhku. Temperatuur on öösel 1 kuni 5, päeval 6 kraadi; meretuulega rannikul 10 kuni 12 kraadini sisemaal.

Neljapäeval on kõrgrõhkkonna ülekaal. Ilm on sajuta ja võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval meretuulega rannikul kuni 6, sisemaal 9 kuni 12 kraadi.

Reede tuleb kõrgrõhkkonna servas samuti sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Põhjakaare tuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval meretuulega rannikul ikka kuni 6, sisemaal 10 kuni 13 kraadi.