Homme tuleb välja päike ja ilm läheb soojemaks. Riigi ilmateenistuse sünoptiku sõnul on homme sisemaal sooja 12-13 kraadi ja mõnel pool tuleb sooja ehk pisut rohkemgi. Samas võib meid üllatada udu, kuna merevesi on külm. Kõige soojem on algaval nädalal aga teisipäev, mil sisemaal tõuseb õhutemperatuur 15 soojakraadini.

Säärane sajuta ja soojem ilm püsib praegustel andmetel reedeni. Seejärel pöördub tuul põhja ja läheb tugevamaks, mistõttu on Eestis vähemalt ida pool ka ilm märksa jahedam. Kui reede on usutavasti veel kena ilmaga, siis laupäeval läheb temperatuur mõne kraadi jagu madalamaks ja laupäeval-pühapäeval võib ka vihma sadada. Tuleb aga nentida, et tänasega võrreldes on ka too ilm soojem, sest kümne kraadini venitab õhusoe praeguse prognoosi järgi ka tuleval nädalavahetusel mõnel pool välja.

Ülejärgmisel nädalal pole õhutemperatuur väga kõrge. Täpsemalt pole suurt sooja ette näha, samas aga ka mitte suurt külma - õhutemperatuur püsib maikuu keskmise lähedal. Mõnel päeval võib õhusooja olla alla kümne kraadi, enamasti 8-12 kraadi. Tol nädalal on arvatavasti ka taas natuke rohkem sademeid.

Lähipäevil võib õhutemperatuur öösel veel miinuspoolele langeda, kuid edaspidi peaks temperatuur ka öösel siiski plusspoolel püsima.