Homme eemaldub madalrõhuvöönd Eesti idapiiri taha ja nõrgeneb. Suuremal osal Eestist on öö sajuta, päev aga hoovihmadega. Samal ajal Virumaal on vihma tõenäosus ööpäevaringselt suur, pole välistatud ka äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 6..10, päeval 17..20, sajuhoogude all ja meremõjuga rannikul on ööpäevaringselt kuni 14°C.

Laupäeval madalrõhuvöönd Eesti idapiiri taga nõrgeneb, päeval läheneb Läänemerelt uus madalrõhkkond ja liigub edasi Läti poole. Nende kahe vahel saab mõjusamaks nõrk kõrgrõhuhari. Öö on suurema sajuta ja rahulik. Päeval areneb rünksajupilvi ja kohati sajab hoovihma. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 17..21°C, jahedam on meremõjuga rannikul.

Pühapäeval on Eesti kohal kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Tuul on võrdlemisi nõrk ja pöördub idakaarest läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 19..22°C, jahedam on meremõjuga rannikul ja ka sajuhoogude all.

Esmaspäeval laieneb üle Läänemere madalrõhkkonna serv ja kõrgrõhuhari taandub. Öö on veel sajuta, hommikul jõuavad lääneserva vihmapilved ning päeval on sajuhooge laialdaselt. Edelatuul muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 16..21°C.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahe ümbrusse ja selle lõunaserva mööda kandub Eestisse hoogsajupilvi. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 10..14, päeval 15..20°C.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond aeglaselt edasi üle Soome ida poole ja selle lõunaserv katab Eestit. Öösel on vihmahooge hõredalt, päeval enamasti kõikjal. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 14..18°C.