Täna suundub madalrõhkkond Botnia lahe äärest Soome ja selle servas sajab meil hoovihma ja kohati on äikest. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on kuni 15, rannikul 17 m/s. Õhutemperatuur on 14..17°C.

Homme eemaldub madalrõhkkond Valge mere äärde, aga selle edelaserv ulatub ikka Läänemere äärde. Hoovihma võimalus püsib, ehkki sajuhooge on harvem. Puhub ikka tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on 15, Soome lahe ääres kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 15..19°C.

Kolmapäeval Venemaa põhjaaladele kaugeneva madalrõhkkonna mõju väheneb ja üürikeseks tugevneb Läänemere kohal kitsas kõrgrõhuvöönd ning saju võimalus on väike. Päeval üksik hoog vihma siiski välistatud pole. Öö hakul on veel tugevaid edela- ja läänetuule iile, seejärel tuul tasapisi nõrgeneb ning päeval puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8..12, päeval 17..20°C.

Neljapäeval kõrgrõhuvöönd eemaldub, aga ilm on veel sajuta ja vaid õhukese pilvekihiga. Samal ajal liigub Kesk-Euroopast uus madalrõhkkond Läänemere lõunarannikule ja laieneb servaga Soome lahe poole ning tõstab ida- ja kirdetuule tugevamaks, hommikuks on puhanguid 12, päeval 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 20..23, meretuulega rannikul kuni 18°C. Õhtul pilvisus tiheneb ning Edela- ja Lõuna-Eestisse võib vihm jõuda ning ida- ja kirdetuul tugevneb rannikul puhanguti kuni 18 m/s.

Reedel liigub madalrõhkkond Läänemere lõunavete kohale ja selle kirdeserv ühes vihmapilvedega laieneb Eesti kohale. Tugev idatuul ulatub puhanguti 15, öösel rannikul kuni 18 m/s, päeva peale sisemaal tuul rahuneb. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 18°C-st Põhja-Eestis kuni 22°C-ni sisemaal, Lõuna-Eestis võib veel paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Läti kohale ja selle põhjaservas on Eestis ilm sagedaste hoovihmadega. Idakaare tuul on enamasti rahulik, vaid Soome lahe rannikul võib ikka tugevamaid puhanguid olla. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 17..20°C.

Pühapäeval madalrõhkkond nõrgeneb ja eemaldub Venemaale. Tõusva õhurõhu foonil jääb meil sajuhooge harvemaks ja tuul rahuneb ning puhub valdavalt kirdest. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 17..20°C.