Reede öö on riigi ilmateenistuse teatel sajuta. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul Virumaa rannikul ja ka Peipsi ääres võivad puhangud 11-12 m/s ulatuda. Minimaalne temperatuur õhus langeb 4 kuni 5 kraadini, maapinna lähedal võib kohati 0 kraadini langeda, rannikul on kuni 12 kraadi. Päeval areneb pilverünki ja neist võib üksik sisemaal ka lühiajalise vihmahoo anda. Läänekaare tuul rahuneb, vaid Peipsi ääres võib veel loodetuule puhanguid 12 m/s olla. Õhutemperatuur tõuseb 15 kuni 20 kraadini.

Laupäeva öö on enamasti selge, sajuta, rahulik ja väga jahe. Minimaalne temperatuur langeb õhus 4 kuni 5 kraadini, maapinnal võib kohati 0 kraadi lähedale langeda. Päeval tekib pilverünki, neist märkimist väärivat sadu ei tule, kuid üksikud rabinad välistatud pole. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur tõuseb 20 kraadini, meretuulega rannikul kuni 16 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhuvöönd üürikeseks nõrgeneb. Lisandub pilvi ja öösel võib kohati vihma sadada. Tuul pöördub põhjakaarde, aga on nõrk. Õhutemperatuur on 6 kuni 11, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval tugevneb Läänemere kohal uuesti kõrgrõhkkond ja saju võimalus on võrdlemisi väike. Tuul pöördub läänekaarde ja on nõrk. Õhutemperatuur on 17 kuni 22 kraadi, kus kauem kuiva peab, seal võib veel kraad-paar kõrgemale tõusta.

Uue nädala algus kisub vihmale

Esmaspäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhkkonna piirimaile. Öö on selgem ja sajuta ning nõrga läänekaare tuulega. Päeval sajab kohati hoovihma. Tuul pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, rannikul kuni 14, päeval 20 kuni 23, rannikul kuni 16 kraadi.

Teisipäeval läheb tänastel andmetel alates Edela-Eestist tihedamale sajule ja päev kujuneb vihmaseks. Tuul puhub lõunakaarest ja võib tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 17 kuni 21 kraadi ja kui sadu kõikjale ei jõua, siis tõuseb neis paigus paar kraadi kõrgemale.

Kolmapäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel on öösel veel sagedasi sajuhooge, päeval hõredamalt. Tuul puhub edelast ja läänest ning jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond kaugeneb veelgi. Öösel on sajuhooge juba harva, päeval aga tekib rünksajupilvi ja hoovihma võimalus on uuesti võrdlemisi suur. Tuul puhub läänekaarest ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.