Homme liigub Läänemerelt üle Baltimaade madalrõhulohk. Varastel hommikutundidel jõuab vihm saartele, päev tuleb kõikjal vihmane, mitmel pool on sadu tugev ja on äikest. Mandril puhub nõrk lõunakaare tuul, kuid äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Päeval pöördub tuul saartelt alates läände- ja loodesse 5-10, pärastlõunal puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 14..19, Ida-Eestis kuni 22°C.

Reedel eemaldub madalrõhuvöönd Baltimaade kohalt aeglaselt kirdesse ning edela poolt tugevneb kõrgrõhuhari, mille arvel ilm reedel ja laupäeval paraneb.

Reede öö on idapoolses Eesti osas vihmane, päeval on sajuvõimalus väheneb ning hoovihma sajab vaid kohati. Puhub mõõdukas lääne ja loodetuul, põhjarannikul ulatuvad loodetuule puhangud 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 16..19°C.

Laupäeva öö on sajuta, päeval sajab kohati hoovihma. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6..10, rannikul kuni 13, päeval 18..21°C.

Pühapäeval on Eesti kohal nõrk kõrgrõhuhari ja hoovihmavõimalus on väike, alla 30%. Puhub nõrk lõunakaare tuul, pärastlõunal edela ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 18..22°C.

Esmaspäeval liigub Skandinaaviast madalrõhulohk Läänemerele ja teisipäeval üle Eesti. Ilm on sagedaste vihmahoogudega.

Esmaspäeva öösel läheb ilm lääne poolt alates sajule, päeval sajab laialdaselt hoovihma. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 10..14, päeval 17..21°C.

Teisipäeva öösel sajab peamiselt Ida-Eestis hoovihma, päev tuleb vihmahoogudega. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 16..20°C.

Kolmapäev tuleb madalrõhulohu aeglase eemaldumise korral vihmane, kui aga lohk eemaldub kiiremini ja edelast läheneb jõuliselt kõrgrõhuhari, sajab hoovihma vaid kohati. Puhub mõõdukas või nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 16..19, kuivema variandi puhul kuni 21°C.