Läänemere kohal tugevneb Skandinaavia põhjaosas oleva kõrgrõhuala lõuaserva mõju. Samal ajal pöörleb kõrgemates õhukihtides Soome ja Loode-Venemaa kohal väheliikuv madalrõhuala, mis hoiab taevas pilvi ja ka sajuvõimalus Eestis püsib, kuid päev-päevalt siiski väheneb.

Neljapäeval sajab siin-seal hoovihma, kuid sajuhood on lühiajalised ja sajuhulgad väikesed. Puhub nõrk ja mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 16 kuni 20 kraadi.

Reede öö on sajuta, päeval võib kohati hoovihma sadada. Ida-Eestis on hoovihma võimalus kuni 50 protsenti, Lääne-Eestis alla 30 protsendi. Läänekaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, rannikul kohati 14 kraadi, päeval on õhusooja 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval võib kohati hoovihma sadada (vihmavõimalus on kuni 30 protsenti), tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, rannikul kohati 14 kraadi, päeval tuleb sooja 18 kuni 22 kraadi.

Pühapäev tuleb olulise sajuta. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kohati 15, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Uue nädalal liigub Läänemere lõunaosast piki Läänemerd põhja poole madalrõhuala, mis toob Eestisse uued saju ja soojema õhumassi.

Esmaspäeva öö on tõenäoliselt sajuta, kuid hommikul saartele jõudev vihm levib päeval üle Eesti itta. Tuul pöördub itta ja kagusse ning tugevneb päeval 5 kuni 11 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 15, päeval 16 kuni 21 kraadi. Kui sadu viibib jõuab õhutemperatuur tõusta 24 kraadini.

Teisipäeval eemaldub madalrõhkkond Põhjalahele, kuid päeval süveneb Läänemere lõunaosas juba uus madalrõhkkond, mis toob kolmapäevaks eelmisest tugevamad sajud. Teisipäeval on saju tõenäosus veel väike, suurem on võimalus Lääne-Eestis. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, õhtuks tugevneb kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Kolmapäeval sajab vihma, suureneb äikeseoht ja sadu on kohati tugev. Tuul pöördub kagust edelasse ja tugevneb puhanguti 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 16, päeval 16 kuni 20, kuid Ida-Eestis võib enne vihma tõusta 25 kraadini.

Neljapäevaks madalrõhuala eemaldub põhja poole tõenäoliselt piki Rootsit ja lõuna poolt tugevneb kõrgrõhuharja mõju ja vihmavõimalus väheneb õhtuks. Edelatuul nõrgeneb õhtuks. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, päeval 18 kuni 22 kraadi.