Öö vastu laupäeva on selge või vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Paiguti võib tekkida udu ja puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 4-10 kraadi, rannikul võib kohati olla kuni 14 kraadi.

Laupäeval puhub valdavalt põhja- ja loodetuul 2-8 m/s. 22 kraadist soojust võib kohata Valgas. Pärnus ja ülejäänud Lõuna-eestis on enamasti 21 kraadi. Tallinnas ja sealt saarte poole võib prognoosib ilmateenistus 19 kraadist temperatuuri. Norra ilmaportaal yr.no andmetel võib aga Tallinnas sooja tulla kraadi võrra vähem. Lääne- ja Ida-Virumaal võib tulla mõõdukat hoovihma. Temperatuuri on aga 20-21 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on vähese pilvisusega sajuta ilm ja puhub valdavalt loodetuul kuni 7 m/s. Õhutemperatuuri tuleb 7-11 kraadi, rannikul kuni 14 kraadi.

Pühapäeval on aga muutliku suunaga tuul kuni 7 m/s. Vähene või vahelduv pilvisus võib kohati endaga kaasa tuua hoovihma. Harjumaal, Pärnumaal ja Virumaal on temperatuuri 17-20 kraadi, Tartumaal võib näidik tõusta 22ni. Yr.no andmetel Tallinnas üle 19 kraadi sooja ei tule.

Uue nädala algul sajab ilmateenistuse andmetel kohati hoovihma, ent temperatuuri on esmaspäeval 17-23 kraadi, teisipäeval aga lausa kuni 25 kraadi. Soojem on aga pigem Lõuna-Eestis, kus yr.no andmetel võib teisipäeval tulla 24 kraadi, Tallinnas aga 21.