Neljapäeval suundub madalrõhkkond piki Venemaa läänepiiri Peipsi taha ja selle lääneservas sajab meil siin-seal vihma - öösel on sadu enamasti nõrk, kohati tekib udu. Puhub ida- ja kirdetuul kaks kuni kaheksa meetrit sekundis, põhjarannikul viis kuni kümme, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on kuuest üheksa kraadini, rannikul paiguti kuni 12 kraadi.

Päeval on sadu tihedam ja sajab paljudes kohtades. Puhub kirde- ja põhjatuul kaks kuni kaheksa, põhjarannikul viis kuni kümme, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur jääb kümne ja neljateistkümne kraadi vahele.

Reede öösel kandub täituv madalrõhkkond Soome, kohati sajab vihma, on ka udu võimalus. Päeval asendub madalrõhuala lühiajaliselt lääne poolt saabuva kõrgrõhuharjaga, seega pärastlõunal võib sadada. Öösel puhub põhjakaare tuul üks kuni seitse meetrit sekundis, päeval lääne-edelatuul kolm kuni kaheksa meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel kuuest üheteistkümne, päeval kaheteistkümnest viieteistkümne kraadini.

Laupäeva hakkab ilma määrama Põhjamerele saabuva madalrõhuala idaserv. Öösel on sadusid vähe, kohati tekib udu. Päevaks jõuavad tihedad sajupilved saartele ja laienevad üle Eesti. Tuul pöördub edelast kagusse ja tugevneb neljast kümne meetrini sekundis, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel seitse kuni kaksteist kraadi, päeval on soojakraade 14 kuni 17.

Pühapäeval tekib ulatusliku madalrõhuala idaservas Läänemere ümbruses väiksemaid osatsükloneid, need toovad peamiselt Lääne-Eestisse sadusid, kuid lisaks toovad ka soojema õhu. Äikesevõimalus. Lõunakaare tuul on öösel veel puhanguline, päeval jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15 kraadi vahel, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeval on ookeanilt Põhjamerele saabumas uus aktiivne tsüklon ja selle idaservas on Eesti kohal niiske ja soe õhk. Öösel on sadusid peamiselt Lääne-Eestis, päeval juba mitmel pool, kohati võimalik ka äike. Lõunakaare tuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Teisipäeval liigub tsüklon üle Taani Läänemerele ja toob jätkuvalt vihma ka Eestisse. Lõunatuul tugevneb päeva jooksul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval vahemikus 16 kuni 20°C.

Kolmapäeval võib tsükloni kese liikuda Soome lahele. Vihmahoogusid jagub nii ööseks kui päevaks. Tuul pöördub lõunakaarest läänekaarde ja on puhanguline. Öösel ulatub õhutemperatuur üheksast neljateistkümne kraadini, päeval on oodata 13 kuni 17 kraadi.

Samas võib tsüklon valida teise tee ja liikuda Põhjamerelt piki Norra rannikut põhja poole, andes võimaluse soojal õhul teisipäeval ja kolmapäeval Eesti kohal püsida.