Homseks liigub aktiivne madalrõhkkond Lõuna-Rootsist üle Gotlandi Läänemere põhjaosa kirdesse. Öösel laieneb sajuala edelast kirdesse üle Eesti. Päev on vihmane ja kohati võib olla äikest.

Lõuna- ja edelatuul tugevneb Liivi lahe umbuses juba hommikuks 7-13, puhanguti 18 m/s, päeval tuule tugevnemine jätkub, sisemaal ulatuvad puhanguti 15, Liivi lahe ümbruses 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8..12, rannikul kuni 14, päeval 13..16°C.

Reedeks jääme madalrõhkkonna lõunaserva ja ilm püsib vihmane, päeval võib kohati olla sadu tugev. Edelatuul on öösel jätkuvalt tugev, päeval pöördub tuul läände ja loodesse ja veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 13..15°C.

Laupäeval madalrõhkkond eemaldub kirdesse, kuid selle lohk ulatub üle Soome ja Eesti. Öösel ja õhtul sajab kohati, päeval on sajuhooge laialdaselt. Puhub mõõdukas lääne ja edelatuul, rannikualadel ulatuvad edelatuule puhangud 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6..11, rannikul kuni 13, päeval 13..16°C.

Pühapäeval jääme väheaktiivsesse madalrõhuvälja. Öösel ja õhtul sajab kohati, päeval mitmel pool hoovihma. Öösel puhub mõõdukas, päeval nõrk edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 7..13, päeval 13..17°C.

Esmaspäeval liigub uus madalrõhkkond üle Valgevene kirdesse, kuid selle lohk ulatub üle Eesti. Öö on olulise sajuta, päeval sajab mitmel pool hoovihma. Puhub valdavalt idakaare tuul, kuid tänase seisuga on see mõõdukas või nõrk. Õhutemperatuur on öösel 5..9, rannikul 9..13, päeval 13..17°C.

Teisipäeval on Eesti kohal väheaktiivne rõhuväli. Öö on olulise sajuta, päeval sajab mitmel pool hoovihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 6..9, rannikul 10..13, päeval 14..17°C.

Kolmapäeval on võrdsed võimalused nii põhja-lõuna suunalise madalrõhuvööndi kui ka lääne-ida suunalise kõrgrõhuvööndi tugevnemisele. Hoovihma sajab kohati. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul kohati kuni 13, päeval 13..17°C.