Mis aga nädalavahetust ning järgmist nädalat puudutab, siis on oodata üsna palju vihma ning soojakraade on valdavalt 7-11.

Homme eemaldub madalrõhkkonna kese Venemaa lääneosa kohale, kuid selle lääneserva mööda liigub Eesti kohale jätkuvalt niisket õhku. Öösel on sajuhooge harvem, päeval laialdasemalt. Puhub nõrk läänekaare tuul, saartel ja põhjarannikul ulatuvad loode- ja põhjatuule puhangud 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+7, meremõjuga rannikul 10°C ümbruses, päeval tõuseb 9..12°C-ni.

Laupäeva öösel kaugeneb madalrõhkkond Venemaa põhjaaladele ja selle mõju on pisut väiksem ning vihmahooge on hõredalt. Päeval läheneb merelt uus väike osatsüklon ja sadu muutub ulatuslikumaks. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhtu poole pöördub lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 1..7, saarte rannikul kuni 11, päeval on sooja 7..11°C.

Pühapäeva öösel jääb osatsüklon Läänemere põhjaosa kohale, uus aktiivne keeris läheneb Rootsi lõunaosast ning koondub päevaks Saaremaa lähistele. Laussajuala katab juba keskööks Eesti läänepoolse osa ning pärast keskööd laieneb ka Peipsi ümbrusse. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 5-10, rannikul puhanguti 15, hommikul Liivi lahe ümbruses kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 3..8, rannikul kuni 11°C. Päeval sajab aeg-ajalt vihma. Puhub kagutuul 7-12, puhanguti 15, Saaremaa ja Pärnumaa rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 7..11°C.

Esmaspäeval suundub osatsüklon Läti ranniku poole ja selle kirdeserv katab Eestit. Vihma tõenäosus püsib, kuid sajuhoogudesse tuleb pikemaid pause. Öösel kagu- ja lõunatuul tasapisi nõrgeneb, päeval pöördub idakaarde ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 3..8, rannikul kuni 11, päeval 7..11°C.

Teisipäeval madalrõhkkond nõrgeneb, kuid jääb Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Sajuhooge on hõredamalt ja harvem. Tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 1..7, rannikul kohati kuni 10, päeval 7..11°C.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja selle servas on öösel sajuhooge kohati. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 0..+6, rannikul kohati kuni 10°C. Kui päeval jõuab merelt uus madalrõhulohk, siis pilved taas tihenevad ja saju võimalus suureneb. Tuul pöördub kagusse ja lõunasse ning veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 8..11°C.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja sajuhooge on üürikeseks vähem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 1..7, rannikul kohati kuni 10, päeval 7..11°C.