Homme madalrõhkkond ühes sajupilvedega kaugeneb ja suuremal osal sisemaast saab sajuta läbi. Meretuulega rannikul tuleb hoogsadusid lörtsi ja vihmana, Eesti idaservas on kohati lörtsi- ja lumehooge. Tuul puhub põhjakaarest ja on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0°C lähedal (-3..+2°C), saartel kuni +6°C, päeval tõuseb 0..+3, saartel +5°C ümbrusse.

Laupäeva öösel jõuab Skandinaavia põhjatippu uus madalrõhkkond ja laieneb Läänemereni. Öösel võib üksikutes kohtades veidi lörtsi või lund pudeneda. Hommikuks jõuab Lääne-Eestisse vihmasadu. Tuul pöördub üle lääne lõunasse ja hommikul tugevneb. Õhutemperatuuri on öö hakul 0..-5°C, pärast keskööd tõuseb, saartel on kuni +4°C. Päeval liigub madalrõhulohk Eesti kohale ja toob vihma, ida poole ka lörtsi. Lõuna- ja kagutuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur tõuseb 0..+4, Lääne-Eestis kuni +8°C.

Pühapäev tuleb madalrõhkkonna mõjusfääris vihmahoogudega, sekka võib ka lörtsi tulla. Pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Tuul pöördub põhjakaarde ja päeval tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, rannikul kuni +6°C, päeval 3..7°C.

Esmaspäeval tõmbub madalrõhkkond veidi eemale, kuid selle serv katab Eestit. Ilm on hoogsadude (vihm ja lörts) ja väga tugeva loodetuulega, puhangud tõusevad tõenäoliselt 20 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+5°C, saartel paar kraadi enam.

Teisipäeval jätkab madalrõhkkond aeglast kaugenemist, kuid sajuhoogude võimalus püsib ning siis juba enamasti lumena. Väga tugev loode- ja põhjatuul annab päeva peale järele. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, saartel kuni +5, päeval 0..+5°C.

Kolmapäeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Üle Skandinaavia liikuv madalrõhkkond võib edelatuule tugevaks tõsta. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, saartel kuni +3, pärast keskööd tõuseb, päeval tõuseb 4..9°C-ni.

Neljapäeval tuleb Läänemere äärde uus madalrõhkkond ning toob vihma, sisemaal sekka ka lörtsi. Lõunakaare tuul paisub väga tugevaks. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 4..9°C-ni.