Homme püsib kõrgetesse õhukihtidesse ulatuv madalrõhkkond Norra ranniku lähistel ja katab võimsana kogu Põhja-Euroopa Islandist kuni Karjalani. Eesti jääb madalrõhkkonna kaguserva. Öö hakul on ilm suurema sajuta. Kesköö paiku jõuab saartele vihmasadu ja liigub edasi mandrile ning hommikul on saju tõenäosus ka mandril suur, kohati võib sekka lörtsi tulla.

Puhub väga tugev kagutuul, öö hakul on rannikul veel puhanguid 20 m/s, pärast keskööd annab tuul pisut järele. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis +2..+7, ida pool -1..+1°C, hommikuks õhutemperatuur tõuseb. Päeval sajab kohati vähest vihma, õhtul muutub saartest alates sadu laialdasemaks ja tihedamaks. Lõunatuul veidi nõrgeneb ja puhangud ulatuvad rannikul 14 m/s. Õhutemperatuur on +3..+4°C-st idapoolsetes maakondades kuni +6..+8°C-ni Lääne-Eestis.

Laupäeva öösel liigub üle Eesti aktiivne madalrõhulohk. Ilm on vihmane. Puhub taas väga tugev kagutuul, puhanguid on rannikul 15 m/s, pärast keskööd pöördub saartest alates edelasse ja jääb veidi nõrgemaks. Õhutemperatuur on 0..+3, Eesti lääneservas +4..+7°C. Päeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari ja saju võimalus on väike. Edela- ja läänetuul on mõõdukas, õhtuks tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on +4..+7°C.

Pühapäeval jõuab kiires edelavoolus uus madalrõhkkond Läänemere õhuruumi. Tänastel andmetel liigub keeris Kesk-Euroopast üle Läänemere põhja. Eestisse toob see ööks tihedat lörtsi ja vihma. Idakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on 0..+4°C. Päevaks tuleb madalrõhkkond Saaremaa ja Hiiumaa lähistele ning sadu jätkub vihmana. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on +1..+5, kohati kuni +7°C.

Esmaspäeval madalrõhkkond kaugeneb. Öö hakul on veel vihmahooge laialdaselt, sekka võib sisemaal ka lörtsi tulla. Pärast keskööd saju võimalus väheneb. Tuul pöördub läänekaarde ja jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on -1..+2, rannikul kuni +4°C. Päeval tuleb vaid üksikutes kohtades tiba vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on 0..+4°C.

Teisipäeval muutub Venemaa kohal kõrgrõhuala pisut tugevamaks ja laieneb Balti riikide idapiiri taha. Samal ajal jõuab merele juba uus madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail sajab meil vahete-vahel lörtsi ja vihma. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja kagutuul, öösel on rannikul puhanguid 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, rannikul kuni +4, päeval 0..+2, rannikul kuni +5°C.

Kolmapäeval püsib piiripealne seis idapoolse kõrgrõhkkonna ja lääne poolt tugevamat survet avaldava madalrõhkkonna vahel. Puhub mõõdukas kagutuul. Siin-seal sajab lörtsi ja vihma, õhtul muutub lume- ja lörtsisadu laialdasemaks. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, rannikul kuni +3, päeval -1..+1, rannikul kuni +3°C.

Neljapäeval madalrõhkkond küll nõrgeneb, kuid ulatub vööndina üle Eesti. Vahete-vahel sajab lörtsi, sisemaal ka lund, rannikul võib vihma tibada. Puhub mõõdukas kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+1, rannikul kuni +4, päeval 0..+1, rannikul kuni +4°C.