Lund hakkab sadama juba täna öösel ja see jätkub homme hommikul. Päeva peale sadu lõppeb.

Reede öösel läheneb Balkanimaade kohalt pärit uus madalrõhkkond, mis jõuab Riia lähistele ning selle põhjaserva mööda laieneb öösel lume- ja lörtsisadu kiiresti üle Eesti, rannikul tuleb sekka ka vihma, hommikuks muutub sadu tihedaks.

Päeval sajud jätkuvad. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb hommikuks puhanguti 15 meetrit sekundis, päeval võib saartel ja looderannikul olla tuule kiiruseks kuni 18 meetrit sekundis. Sisemaal pöördub tuul kagusse ja jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval 0..+3 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond üle Eesti kirdesse. Öö tuleb lume- ja lörtsihoogudega, sekka ka vihma. Päeval on vaid üksikuid sajuhooge. Tuul pöördub läänekaarde ja on tugev eelkõige saartel, päeval ka põhjarannikul. Õhutemperatuur on -1..+2, rannikul kuni +4°C.

Pühapäeval jõuab Norra rannikule väga aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere. Tihedam sadu veel ei jõua, vaid õhtupoolikul võib veidi lörtsi ja vihma sadada. Puhub väga tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis 0..+4, Kesk- ja Ida-Eestis 0..-3, päeval Lääne-Eestis +2..+6, ida pool -1..+2°C.

Esmaspäev öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega üle Eesti - lääne pool sajab lörtsi ja vihma, Kesk- ja Ida-Eestis lund ja lörtsi. Puhub tugev edelatuul, pärast keskööd pöördub saartest alates loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0..+5, ida pool 0..-5°C. Päevaks õhurõhk tõuseb ja sajuhooge on vaid üksikuid. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on -1..+1, saarte rannikul kuni +4°C.