Täna puhub lõuna- ja kagutuul sisemaal puhanguti 15-17, saartel ja rannikul 15-20, puhanguti 22-27 meetrit sekundis. Täna öösel tormituul püsib. Õhtul ja öösel on sajuta ilm, varahommikul hakkab saartel lund sadama ja tuiskama.

Homme liigub madalrõhkkond Skandinaavia lõunaosast Läänemere lõunavete kohale ja selle servas on öö meil veel tormine. Kagutuule puhangud ulatuvad sisemaal 17, rannikul kuni 24, saartel üle 25 m/s. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb, päeval on puhanguid kuni 17, ennelõunal saartel kuni 20 m/s. Lund sajab öösel enamasti saartel, päeval ka mandril. Valdavalt on sadu nõrk, tihedam võib olla hommikul saartel ning õhtu poole ka mandril. Laialdaselt on tuisku. Õhutemperatuur on öösel saartel -3..-8, mandril -9..-12, päeval -3..-8°C.

Neljapäeval madalrõhkkond hääbub ja kandub vööndina Eesti kohale. Tuul puhub öösel idakaarest, päeval lõunakaarest ja jääb nõrgemaks, Soome lahel on veel kagutuule puhanguid 15 m/s, pärastlõunal tugevneb Liivi lahel lõunatuul. Vahete-vahel sajab lund, päeval võib saartel ja läänerannikul sadu ka lörtsina alla tulla. Õhutemperatuur on öösel -2..-6°C, päeval -1..-4, saarte ja mandri edelarannikul tõuseb 0°C lähedale.

Reede öösel jõuab Põhjamere äärest Läänemere lõunarannikule uus aktiivne madalrõhkkond ning selle kirdeserv laieneb Eesti kohale. Kagu- ja idatuul tugevneb uuesti. Lumehooge on kohati. Päeval liigub madalrõhkkond Leedu kohale ja selle põhjaserva mööda jõuavad lumepilved pärastlõunaks Lõuna-Eestisse ja õhtu jooksul liiguvad edasi põhja poole. Puhub võrdlemisi tugev idakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul 0..-5°C.

Laupäeval suundub madalrõhkkond Läti kohalt üle Eesti kagunurga Peterburi poole ja selle servas sajab meil lund - öösel on sadusid laialdasemalt, päeval laiguti. Tuul puhub öösel põhjakaarest ja nõrgeneb, päeval pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval -1..-5°C, saarte ja Pärnumaa rannikul 0°C ümber.

Pühapäeval koondub madalrõhkkond Soome ja selle järel läheneb meile Venemaalt kõrgrõhkkonna serv. Lumehooge on kohati. Tuul pöördub lõunakaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval -1..-4°C, saarte ja Pärnumaa rannikul 0°C ümber.

Esmaspäeval püsib Eesti kahe rõhuala piirimail. Kohati on kergeid lumehooge. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on sisemaal öösel -3..-8, päeval -1..-5°C.

Teisipäev tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul rahulik ja üksikute lumehoogudega. Õhutemperatuur on sisemaal öösel -5..-10, päeval -1..-6°C.

Kihnu Veeteed teatas, et täna on seoses tugeva tuulega tühistatud reisiparvlaev Kihnu Virve väljumised kell 07:00 Kihnust Munalaidu ja kell 08:30 Munalaiust Kihnu. Ka homme võib esineda häireid hommikustes väljumistes Kihnu-Munalaid liinil.

Samuti on seoses tugeva tuulega tühistatud reisiparvlaev Wrangö sõidud Prangli ja Viimsi vahel. Ka homme hommikul võib samal liinil häireid esineda.