Teeilmakeskuse sõnul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel kuivad või soolaniisked. Teedel püsib libeduseoht!

Homme liigub nõrgenev madalrõhkkond Venemaalt Eesti kohale. Sajab lund. Öösel puhub veel võrdlemisi tugev kirdetuul, päeval nõrgeneb ja puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on -5..-10°C, päeval tõuseb paar kraadi kõrgemale.

Kolmapäeval kaldub hääbuv madalrõhkkond Edela-Soome poole ja selle serv ulatub Eesti kohale. Aeg-ajalt sajab lund. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel mandri sisealadel -6..-11, saarte rannikul -3..-5, päeval -1..-5°C.

Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia ja Soome kaugelt Grööni merelt madalrõhkkonna äärmine kaguserv. Samal ajal tugevneb Venemaa kohal kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail pöördub tuule edelasse ja veidi tugevneb. Öösel sajab siin-seal lund, päev on põhiliselt sajuta. Õhutemperatuur on öösel mandri sisealadel -7..-11, saartel ja läänerannikul -1..-5°C, päeval tõuseb mandri sisealadel -3..-8, saartel ja läänerannikul 0°C ümbrusse, õhtul langeb märgatavalt.

Reedel saab ülekaalu Venemaa kõrgrõhkkond, mis laieneb servaga Läänemere äärde. Ilm on suurema sajuta. Tuul pöördub kagusse. Õhutemperatuur on öösel mandri sisealadel -9..-14, kohati langeb alla -15°C, saarte rannikul on pehmem, päeval tõuseb -3..-7°C-ni.

Laupäeva öö tuleb kõrgrõhkkonna servas olulise sajuta. Päeval võib madalrõhkkonna servast meile lund puistata. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel mandri sisealadel -4..-9, sisemaal võib kohati alla -10°C langeda, päeval -2..-7°C.

Pühapäeval sajab madalrõhkkonna mõjul vahete-vahel lund. Tuul pöördub lõunakaarde, aga märgatavalt ei tugevne. Õhutemperatuur on öösel -3..-9, päeval 0..-4°C.

Esmaspäeval liigub madalrõhulohk üle Skandinaavia Läänemerele, toob lund ja tõstab lõuna- ja kagutuule tugevaks. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1..-5, Kesk- ja Ida-Eestis -5..-10, päeval 0..-5°C.