Ka uue nädala alguses jäävad päeval valitsema plusskraadid, öisel ajal langeb temperatuur siiski miinusesse, edastab riigi ilmateenistus.

Neljapäeval (8.03.) jõuab Läänemere lõunavete kohale madalrõhkkond ja selle kirdeserv laieneb Eesti poole. Lisandub niiskust. Öösel jõuavad lumepilved Liivi lahe ümbrusse ja Eesti lõunaserva ning liiguvad aeglaselt edasi põhja-kirde suunas. Päeval sajab lund laialdasemalt, üksnes Eesti idaserva ei tarvitse sadu veel jõuda. Kagu- ja idatuule kiiruseks on 5-10, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, Kirde-Eestis võib ka kraad-paar madalamale langeda, saarte rannikul on kuni -2, päeval -2..-5, saarte rannikul võib 0° kraadi lähedale tõusta.

Reedel (9.03) suundub madalrõhkkond piki Rootsi rannikut põhja poole ja selle idaserva mööda liigub Eesti poole pehmemat õhku ja ka niiskust. Öösel sajab aeg-ajalt lund, päeval saartel ka lörtsi. Suureneb jäiteoht! Puhub tugev kagutuul, saartel on puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, päeval 0..-2, saartel kuni +1 kraadi.

Laupäeval (10.03.) jääb Skandinaavia kohale nõrgenev madalrõhkkond ja selle lohk ulatub veel Eesti kohale. Vahetevahel sajab lund ja lörtsi, päeval sekka ka vihma. On jäiteoht! Tuul on mõõdukas ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, saartel ja läänerannikul 0..+1, päeval 0..+2 kraadi.

Pühapäeval (11.03.) saab üürikeseks mõjusamaks idapoolse kõrgrõhkkonna serv. Kohati sajab nõrka lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -1..+2 kraadi.

Esmaspäeval (12.03.) jõuab Läänemere lõunavete kohale uus madalrõhkkond ja selle kirdeserv laieneb Eestini. Päeval sajab lund ja lörtsi, sekka ka vihma. Kagu- ja idatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, päeval -1..+3 kraadi.

Teisipäeval (13.03.) liigub madalrõhkkond Eesti suunas ja toob meile nii lund, lörtsi kui vihma. Lõunakaare tuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0..+3 kraadi.