Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb tänane päev kõrgrõhkkonna servas sajuta ning mõõduka kirde- ja idatuulega, vaid saartel on puhanguid 12 m/s. Õhutemperatuur langeb öösel -1 kuni -5 kraadini, päeval tõuseb aga 8 kuni 11 kraadini, meretuulega rannikul on kuni 6 kraadi.

Neljapäeval ja reedel jääb Põhja-Euroopa kohale kõrgrõhkkond ja Eesti selle servaalale. Lõuna poolt survet avaldava madalrõhkkonna tõttu püsib idakaare tuul mõõdukana. Õhutemperatuur on öösiti -4 kuni +1, päeval 10 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Laupäeval säilitab kõrgrõhkkond tõenäoliselt ülekaalu ja ilm püsib sajuta. Saartel siiski vastu õhtut pilved tihenevad ja hakkab vihma sadama. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 14 kuni 17, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Pühapäeval lisandub madarõhkkonna servast vihmapilvi. Tuul pöördub läänekaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel +3 kuni +8, päeval 11 kui 14, jaheduse aeglasemal pealetungil võib veel paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhkkonna mõju nõrgeneb ja päeva peale saju võimalus väheneb. Tuul pöördub põhjakaarde ja ilm jaheneb. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +7, päeval 7 kuni 12 kraadi, Lõuna-Eestis võib paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on enamasti sajuta. Põhjakaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 10 kuni 14 kraadi, meretuulega rannikul on ikka jahedam.