Ka Valgas tuleb täna Kirde-Eestiga sarnaselt ilus ilm, sooja kuni 16 kraadi. Mujal Eestis on oodata vihma ja Pärnus ning Saaremaal udu. Õhutemperatuur jääb vahemikku 10-13 kraadi, Tallinnas, Võrus ja Põhja-Saaremaal 15 kraadi. Rannikul on tuul mõõdukas, mujal nõrk.

Kevadised temperatuurid jäävad tuleval nädalal püsima. Ka öösel ei lange termomeetri näit enam miinuspoolele. Esmaspäev tuleb paraku üsna vihmane, kuid teisipäevaks hakkab taevas veidi selgemaks minema ja vihma tõenäosus on 25-50 protsenti. Sooja on neil päevil 8 kuni 14 kraadi.

Kolmapäevane ja neljapäevane ilm tuleb juba ilusam. Vihma tõenäoliselt enam ei saja ja ka pilvi jääb vähemaks. Õhutemperatuur tõuseb natuke jäädes 12 ja 16 kraadi vahele. Põhjarannikul võib neljapäeval tulla veidi tugevamat tuult.

Järgmiseks reedeks on jälle oodata väga ilusat, selget ja sooja ilma, päevased temperatuurid jäävad vahemikku 14 kuni 18 kraadi.

Riigi ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb ilus ka kuu viimane nädal. Ooodata on tavapärasest soojemat ja vaid üksikute sajupäevadega ilma.