Neljapäeval ulatub Eesti kohale Skandinaavia põhjatipus asetseva madalrõhkkonna lõunaserv. Selle mõjul tuleb meil muutliku pilvisusega ilm. Öösel sajab kohati hoovihma, päeval on sajuhood sagedasemad. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s, päeval Liivi lahe piirkonnas puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5 kraadini, päeval jääb 6 ja 12 soojakraadi vahele.

Reedel jääme endiselt Põhja-Euroopas laiuva madalrõhuala lõunaserva. Taevas on pilvisem ja hoovihma tõenäosus suurem päevasel ajal. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Laupäeval sirutub Ukrainast Baltimaade kohale kõrgrõhuhari. Öö on sajuta, päeval arenevad välja üksikud hoovihmapilved. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 10 kuni 13 kraadi, meretuulega rannikul 7 kuni 9 soojakraadi.

Pühapäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk ning toob soojema õhumassi. Kohati sajab hoovihma. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub läänekaarde ning on suhteliselt nõrk. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 5, rannikul kuni 8, päeval 12 kuni 17, meretuulega rannikul 8 kraadi.

Esmaspäeva öösel moodustub Baltimaade kohale kõrgrõhuvöönd, päeval survestab seda Kesk-Euroopast lähenev madalrõhkkond. Öö tuleb valdavalt kuiv ja nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on 0 kuni 5 kraadi. Päev on olulise sajuta, tuul pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb 5-10 m/s, rannikualadel õhtul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi, meretuulega rannikud on märksa jahedamad.

Teisipäeval, esimesel mail jõuab madalrõhkkond Kesk-Euroopast Läänemerele. Selle mõjul tõmbub taevas Eesti kohal tihedamalt pilve ja ilm läheb sajule. Puhub võrdlemisi tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Läänemere kohalt edasi kirdesse ja hääbub. Öö tuleb suuremas osas vihmane, päeval saju tõenäosus kahaneb. Tuul pöördub läänekaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 8 kuni 13 kraadi, taeva kiiremal selgimisel võib tõusta paar-kolm kraadi kõrgemale.