Teisipäeval suundub kõrgrõhkkond Soome lahe äärest Venemaale ja selle tiiva all on öö selge ja kuiv. Päeva peale lisandub lõunakaarest niiskust ning koguneb pilverünki, õhtupoolikul sajab kohati hoovihma ning pole välistatud ka äike. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel sisemaal 7 kuni 11, madalamates kohtades langeb 5 kraadi ümbrusse, päeval 20 kuni 23 kraadi, tuulepealsel rannikul kuni 17 kraadi.

Kolmapäeval on Eesti kohal väheaktiivne madalrõhuvöönd. Siin-seal sajab hoovihma, päeval on võimalik ka äike. Tuul pöördub läänekaarde ja on enamasti nõrk, põhjarannikul tugevam. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval tugevneb Põhja-Euroopas uus kõrgrõhkkond, mis päevaks koondub Botnia lahe kohale ja selle kaguservas tuleb meil öö selge, päev pilverünkadega, aga enamasti sajuta. Tuul pöördub põhjakaarde ja on tuntav. Õhutemperatuur öösel 6 kuni 11, päeval 18 kuni 23 kraadi, meretuulega rannikul 15 kraadi.

Reedel kõrgrõhkkonna mõju tugevneb ja ilm on sajuta ning laialdaselt selge taevaga. Idakaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel 3 kuni 8, rannikul kuni 11, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval tuleb kõrgrõhkkond Eesti idapiiri taha ja selle lääneservas püsib meie ilm sajuta. Pilvi on vähe ja tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 12, päeval 22 kuni 25, meretuulega rannikul kuni 17 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Soome kagusse madalrõhulohk ja selle mõjul ka meil õhurõhufoon veidi langeb. Lisandub pilverünki ja päeval võib kohati hoovihma sadada. Samal ajal Skandinaaviast avaldab survet juba uus kõrgrõhkkond ning tõstab läänekaare tuult veidi tugevamaks. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 22 kuni 27, meretuulega rannikul kuni 18, Soome lahe ääres võib jääda alla 15 kraadi.