Teisipäeval eemaldub kõrgrõhkkond Venemaa poole ja selle lääneservas on meie ilm kuiv ja laialdaselt selge taevaga ning kuum. Tuul on keskpäevani nõrk, siis hakkab läänekaare tuul tugevnema. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 6 kraadist sisemaal 12 kuni 15 kraadini rannikul, päeval 25 kuni 29, meretuulega rannikul jääb ülempiiriks 19 kraadi.

Kolmapäeval libiseb üle Eesti kagusse väheaktiivne madalrõhulohk, kuid niiskust on vähe ja pilverünki vaid üürikeseks ning sadu neist ei tule. Lääne- ja loodetuul on võrdlemisi tugev, rannikul ulatub puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 11 kraadist sisemaal 15 kuni 16 kraadini rannikul, päeval Hiiu-, Harju- ja Virumaal 19 kuni 24, lõunapoolsetes maakondades 25 kuni 29 kraadi, pärastlõunal põhja poolt alates muutub ilm jahedamaks.

Tähelepanu! Nädala teisel poolel jõuab põhjakaarest külm õhumass ja öökülmaoht on suur!

Neljapäeval tugevneb põhja poolt uus ja märksa jahedam kõrgrõhkkond. Pilverünkadega ilm on suure tõenäosusega sajuta. Puhub tugev põhja- ja kirdetuul, rannikul ulatuvad puhangud 15 m/s, öö hakul võib Virumaa rannikul tugevamgi olla. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval on 15 kuni 19 kraadi, Virumaal võib jääda vaid 13 kuni 14 kraadi piiresse.

Reedel tuleb kõrgrõhkkond Soome lahe ümbrusse ja hoiab ilma sajuta. Tuul vaibub. Põhjakaarest lisandub külma ja õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinna lähedal langeb 0 kuni -2 kraadini, rannikul on kuni 12 kraadi, päeval on 14 kuni 19 kraadi.

Laupäeva ööks tuleb kõrgrõhkkond Eesti kohale. Taevas on selge, ilm on vaikne ja väga jahe - temperatuur langeb õhus 3 kuni 5 kraadini, maapinna lähedal alla 0 kraadi, rannikul on kuni 14 kraadi. Päeval nihkub kõrgrõhkkond Venemaa poole ja selle servas on meie ilm päikeseline. Edela- ja läänetuul tugevneb rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 19 kuni 24 pügalani.

Pühapäeval avaldab põhja poolt survet madalrõhkkond. Puhub tugev edelatuul. Pilvi tuleb lisaks, aga tõenäoliselt sadu meile ei ulatu. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval on 21 kuni 26, läänekaare tuulele avatud rannikul kuni 17 kraadi.