Reedene ilm tuleb riigi ilmateenistuse andmeil sajuta ning taevas selge. Tuul vaibub. Öine miinimumtemperatuur langeb 3 kuni 4 kraadini, maapinna lähedal aga tuleb oodatult öökülma -1 kuni -2kraadi. Rannikul on öösel temperatuur kuni 14 kraadi. Päeval tõuseb sisemaal õhusoojus 21 kuni 24 kraadini, meretuulega rannikul on kuni 17 kraadini.

Laupäeval tuleb mõnes paigas lühiajalisi vihmahooge, kuid sajuhulk on tõenäoliselt väike. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 7 kuni 12, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval tuul tugevneb, põhjarannikul on puhanguid 14 meetrit sekundis. Suuremal osal on ilm päikesepaisteline. Edela- ja läänetuul on tuntavam ikka põhjarannikul. Õhutemperatuur tõuseb 25 kraadi ümbrusse ja kraad-paar ülegi, läänekaare tuulele avatud rannikul on jahedam.

Pühapäeval on taas ülekaalus selge taevas ning ilm kuiv. Läänekaare tuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 23 kuni 27, läänekaare tuulele avatud rannikul kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval tuleb kohati vihma. Tuul tugevneb päeval puhanguti kuni 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 23, Lõuna-Eestis isegi kuni 27 kraadi.

Teisipäeval puhub tugev tuul, puhanguid on 15, saartel kuni 18 meetrit sekundis. Kohati sajab hoovihma. Õhumass vahetub jahedama vastu ja temperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 17 kraadi.

Kolmapäeval tuleb veel ette vihmahooge, aga laialdast sadu oodata ei ole. Põhjakaarest tuleb jahedust juurde. Tuul nõrgeneb, õhtul pöördub tuul põhja. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8 kraadi, maapinnal on hallaoht. Päeval on sooja vaid 13 kuni 16 kraadi.

Neljapäeval tuleb kõrgrõhkkond Eesti kohale, taevas selgineb ja tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7 kraadi, maapinnal on hallaoht suur. Päeval tõuseb temperatuur 15 kuni 20 kraadini.

Õhutemperatuuri tõusu kinnitab ka Norras ilmaennustusi kajastav Yr.no, kuid alles alates tuleva nädala reedest. Siis peaks sooja tulema kuni 20 kraadi, tuul on nõrk.

Ka tuleva nädala laupäeval temperatuurid tõusevad taas ja ulatuvad kuni 23 kraadini. Tuul on jätkuvalt nõrk.