Laupäeval püsib madalrõhkkonna serv Eesti kohal, mille tõttu on äikesevihma tõenäosus suur, saartel väiksem. Vihmaood peaksid aga peale lõunat lõppema. Puhub nõrk põhjakaare tuul ning äikese all on tugevate tuulepuhangute oht. Öösel tekib udu ja õhutemperatuur on 15 kuni 20, päeval 20 kuni 27 kraadi.

Pühapäev tuleb võrdlemisi kuiv, tuul on öösel nõrk. Päeval läänekaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 20, päeval 24 kuni 29 kraadi.

Uus nädal algab aga taas Ukraina Venemaa piiril arenenud uue madalrõhualaga, mis laieneb hoovihmade ja äikesega üle Peipsi Ida-Eestisse ja Kesk-Eestisse. Puhub nõrk ja muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 20, päeval 23 kuni 27 kraadi.

Teisipäeval on Eestis võimalus nii soojale ja sajusemale ilmale, kui kuivemale ja kuumemale ilmale. Tuul pöördub idakaarde ja on valdavalt nõrk. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 20, päeval 23 kuni 27 kraadi.

Kolmapäeval tõmbub madalrõhkkonna serv tagasi ja üle Eesti tugevneb edela kirde suunaline kõrgrõhuvöönd. Hoovihma võimalus on Lääne-Eestis väiksem, Ida-Eestis veidi suurem. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 20, päeval 26 kuni 29, kohati 23 kraadi.

Neljapäeval oleme nõrgalt välja arenenud kõrgrõhuvööndis, kuid niiskes soojas õhumassis on päeval hoovihma võimalus üle Eesti. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 20, päeval 25 kuni 29 kraadi.

Reedel areneb Skandinaavia lõunaosas uus kõrgrõhuala kese ja selle mõju on tunda ka meil. Peamiselt tuleb kuiv ilm. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 20, päeval jääb 25 kuni 30 kraadi vahele.