Neljapäeval jõuab Eestisse Põhja-Aafrikas tekkinud väga soe, kuiv õhumass. Taevas on laialdaselt selge ja päike kõrvetavalt kuum. Lõunakaare tuul on keskmise tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, saarte rannikul kuni 21, päeval 29 kuni 32 kraadi, meretuulega rannikul jääb 25 kraadi ümbrusse.

Reedel puhub tugev lõunatuul ja tingimused kuuma jätkuvaks sissetungiks on soodsad. Õhutemperatuur on öösel 18 kuni 21, rannikul kuni 23, päeval 29 kuni 33 kraadi, meretuulega rannikul 25 kraadi ümbruses. Taevas on võrdlemisi selge öösel ja ennelõunal, päeva peale kerkib Lääne-Eestis üles pilverünki ning pärastlõunal sajab saartel kohati äikesevihma, on tugevate tuuleiilide oht. Õhtul suureneb hoovihma ja äikese võimalus ka mujal Lääne-Eestis.

Laupäeva öösel läheb jahedamaks, tulla võib tugevid sajuhoogusid ja äikest. On ka rahe ja tugevate tuulepuhangute oht. Päevaks sajune vöönd eemaldub ja hoovihma on vaid üksikutes kohtades, eelkõige Ida-Eestis. Tuul on keskmine. Õhutemperatuur on öö hakul 20 kuni 25 kraadi, pärast keskööd langeb alla 20 kraadi, päeval on 20 kuni 25 kraadi.

Pühapäeval on üle Eesti oodata vihmahoogusid. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, rannikul kuni 18, päeval 18 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeval on vihmahooge hõredamalt. Tugev edela- ja läänetuul jääb nõrgemaks alles õhtul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Teisipäeval peaks ilm olulise sajuta olema. Õhtul Eesti lääneservas siiski vihma võimalus suureneb. Tuul rahuneb öösel tasapisi, päeval pöördub lõunakaarde ja saartel tugevneb uuesti. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, rannikul kuni 18 kraadi, päeval jõuab taas märksa soojem õhumass õhutemperatuur tõuseb 23 kuni 28 kraadini.

Kolmapäeval palavus taas eemaldub, sellega kaasnevad hoovihm ja äike. Tuul võib tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 19, päeval 20 kuni 25 kraadi ja Ida-Eestis võib veel paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.