Ilm on vahelduva pilvisusega. Homme on päevased temperatuurid 17-20 kraadi, neljapäeval 21-24, reedel 22-27 ja laupäeval jälle pisut jahedamalt 18-21 kraadi.

Kolmapäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Öö on selgem ja suurema sajuta. Tuul nõrgeneb ja puhub läänekaarest. Päeval jõuab Norra merele uus madalrõhkkond, laieneb servaga üle Skandinaavia. Tuul pöördub meil edelasse ja tugevneb, saartel on puhanguid kuni 15 meetrit sekundis. Sajuala üle mere ei jõua, küll aga võib kohapeal arenevatest pilverünkadest üksik hoog vihma tulla. Õhutemperatuur on öösel 6-11, rannikul kuni 16, päeval 17-20 kraadi.

Neljapäeval koondub kõrgrõhkkond Venemaale ja tõkestab lääne poolt survet avaldavale madalrõhkkonnale tee. Madalrõhulohk ühes vihmasajuga liigub Soome poole ja meie ilm on enamasti sajuta. Kuid kahe rõhuala vastasseisu tõttu on edela- ja lõunatuul tugev, puhanguid on 14, rannikul kuni 17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 10-15, rannikul kuni 18, päeval 20-24 kraadi.

Reedel madalrõhkkonna surve lääne poolt jätkub. Öö ja ennelõuna on veel olulise sajuta. Keskpäevaks jõuavad vihmapilved saartele. Õhtupoolikul suureneb hoovihma ja äikese võimalus ka mandril. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja kagutuul, puhanguid 14 meetrit sekundis. Saartel pöördub õhtu poole edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 13-18, päeval 22-27 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogudega üle Eesti. Pärastlõunal sajupilved kaugenevad ja tõusva õhurõhu foonil muutub taevas selgemaks. Tuul pöördub edelasse ja läände, on öö hakul veel tugev, seejärel jääb veidi rahulikumaks. Õhutemperatuur on öösel 13-18, päeval 18-21 kraadi.

Pühapäeva ööks tugevneb idapoolne kõrgrõhkkond ja ilm on mandril sajuta, Saaremaad ja Hiiumaad võivad riivata lõuna poolt läheneva madalrõhkkonna vihmapilved. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Päeval jõuab madalrõhkkond Gotlandi lähistele ja selle tihedam sajupilvede mass läheneb Eestile. Järgnevatel päevadel täpsustame, kas sadu jõuab juba keskpäevaks või alles vastu õhtut. Tuul pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 9-14, rannikul kuni 17, päeval 18-23 kraadi ja kui jõuab soojem õhumass, siis tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Esmaspäev tuleb madalrõhkkonna servas vihmane, sajuhood võivad tugevad olla. Tuul on võrdlemisi tugev, puhub öösel idakaarest, päeval pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 13-18, päeval 17-22 kraadi, Ida-Eesti jääb idapoolse väga sooja ja läänepoolse jahedama piirimaile ja seal võib õhusooja ka 25 kraadi ümber olla.