Neljapäeval Eesti kohal olev madalrõhuvöönd nõrgeneb ning niiskust jääb veidi vähemaks. Hoovihma võimalus kahaneb päeva peale. Idakaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur on 20 kuni 25 kraadi.

Reedel madalrõhuvöönd nõrgeneb, aga jääb Läänemere kohale, Eesti idapiiri taga aga tugevneb kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail on ilm valdavalt sajuta, kuid öösel laialdaselt udune. Ida- ja kagutuul on sisemaal nõrk, saartel ja põhjarannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 9-10 kraadist sisemaal 16 kraadini rannikul, päevaks lisandub sooja ning termomeetrinäidud tõusevad 23 kuni 26, saarte rannikul 20 kraadi ümbrusesse.

Laupäeval püsib Läänemere kohal madalrõhuvöönd, Venemaal aga ikka kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail on lõunakaarest saabuv õhumass pisut niiskem. Suuremal osal Eestist on ilm sajuta, päeval siiski üksikute hoovihmade tõenäosus suureneb 50 protsendini. Idakaare tuul on sisemaal ikka nõrk, rannikul mõõdukas. Öine õhutemperatuur on sisemaal üle 10 kraadi ja rannikul üle 15 kraadi, päevasooja 20 kuni 25 kraadi.

Pühapäeval kõrgrõhkkonna mõju tasapisi väheneb, sest üle Skandinaavia laieneb Läänemerele madalrõhkkonna serv, lisandub niiskust ja saju võimalus suureneb eelkõige Lääne-Eestis. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal 10°C-ni, päeval tõuseb 20 kuni 25 kraadini.

Esmaspäeval jõuab madalrõhkkond Skandinaaviasse ja selle mõju Läänemere ümbrusele suureneb. Öösel on vihmahooge kohati, päeval laialdasemalt (saju tõenäosus 25-40 protsenti, Lääne-Eestis kuni 75 protsenti). Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 10-11 kraadist sisemaal 15 kuni 16 kraadini rannikul, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Teisipäeval jõuab Norra merele aktiivne madalrõhkkond, laieneb jõuliselt üle Skandinaavia Läänemere äärde ning tõstab lõuna- ja edelatuule puhanguti 15 m/s. Vihmapilved laienevad üle Eesti (saju tõenäosus 60-90 protsenti). Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 14, rannikul kuni 16, päeval 15 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipu suunas ja selle serva mööda kandub Läänemere ümbrusse jahe ja võrdlemisi niiske õhumass. Sajab hoovihma. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 14 kuni 18 kraadi.