Homme öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm, mitmel pool on udu. Puhub kagutuul 2–8 m/s. Sooja on 12–17 kraadi.

Homme päeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm ja hommikul on udu. Õhtul jõuavad merelt saartele hoovihmapilved. Puhub kagutuul 2–8 m/s, õhtul pöördub tuul saartel lõunakaarde. Sooja tuleb 20–25 kraadi.

Pühapäeva öö on vähese ja vahelduva pilvisusega. Kohati sajab hoovihma, suurem on saju võimalus Lääne-Eestis. Puhub lõunakaare tuul 2–7, põhjarannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 10–14, rannikul kuni 17 kraadi.

Pühapäeva päeval tuleb enamasti vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab hoovihma, võimalik on äike. Õhtupoole suureneb üksikute vihmahoogude võimalus ka Ida-Eestis. Puhub lõunakaare tuul 2–7 m/s. Sooja tuleb 18–23, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Esmaspäeva öösel on oodata vahelduva pilvisusega ilma ja kohati sajab hoovihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 9–14, rannikul kuni 16 kraadi.

Esmaspäeva päev tuleb vahelduva pilvisusega ja kohati sajab hoovihma, võimalik on äike. Õhtul võib sajuhooge laialdasemalt olla. Puhub lõunakaare tuul 2–7, õhtul saartel kuni 10 m/s. Sooja tuleb 19–24 kraadi.

Teisipäeva öösel Pilvisus tiheneb. Lääne- ja Kesk-Eestis sajab vihma, idapoolsetes maakondades on vaid üksikuid sajuhooge. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 4–9, saartel ja põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 11–16 kraadi.

Teisipäeva päeval püsib enamasti pilves ilm. Vihmasadu liigub üle Eesti, õhtupoolikul lääne poolt alates pilved hõrenevad. Tuul pöördub kagust edelasse ja läände ning puhub 5–10, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja tuleb 15–19 kraadi.