Ilmateenistuse prognoosis seisab, et täna päeval pilvisus tiheneb ja saartel alanud vihmasadu levib itta. Õhtupoolikul lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja laussadu asendub hoovihmaga. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-10, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti 20 m/s, pärastlõunal pöördub tuul saartel läände ja õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi.

Sombune on ka teisipäev. Vihma sajab nii ööl vastu homset kui ka päeval.
Puhub lääne- ja edelatuul 4-9, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 15 kuni 18 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 4-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 7 kuni 13, rannikul kohati kuni 16 kraadi.

Päeval aga on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi. Ka neljapäev on sarnane. Olulist sadu pole oodata. Õhutemperatuur on kuni 22 kraadi.

Vene ilmaportaali Gismeteo ilmaprognoosist nähtub, et päikeselised on ka reede ning laupäev. Küll aga on oodata temperatuuri langemist ning vihmasadu pühapäeval. Järgmise nädala alguses on päevasel ajal sooja kuni 17 kraadi ning vihmahoogudest pole pääsu.