Ilmateenistuse prognoosis seisab, et täna päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, kohati sekka ka lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, õhtul saarte rannikul loodetuul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi.

Ööl vastu homset on muutliku
pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka ka lörtsi. Paiguti tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-8, saartel loodetuul puhanguti kuni 14 m/s.
Õhutemperatuur on -2 kuni 3 kraadi, saarte rannikul kohati kuni 6 kraadi.

Homme päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, kohati sekka ka lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul pöördub tuul põhja ja kirdesse puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 3 kuni 7 kraadi.

Ööl vastu laupäeva aga pilvisus tiheneb. Kohati sajab vihma ja lörtsi, vastu hommikut jõuab Lõuna-Eestisse uus sajuala, mis laieneb põhja suunas. Mandril sajab peamiselt lund ja lörtsi, saartel lörtsi ja vihma. Ida- ja kirdetuul tugevneb 5-10, saartel ja läänerannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on -5 kuni 1, saarte rannikul kohati kuni 5 kraadi.

Laupäeva päeval on pilves ilm. Mandril sajab peamiselt lund ja lörtsi, saartel lörtsi ja vihma ning kohati on sadu tugev. Puhub kirde- ja põhjatuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur on 1 kuni 5 kraadi.

Ka pühapäeval on sarnased ilmaolud. Kohati sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on päevasel ajal 0 kuni 5 kraadi.