Ööl vastu homset tugevneb ida- ja kagutuul sisemaal puhanguti 15-17, saartel ja rannikul 14-16, puhanguti kuni 22-25 m/s.

Öö esimesel poolel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärast keskööd edela poolt pilvisus tiheneb ja vastu hommikut sajab Liivi lahe ümbruses vihma.

Õhutemperatuur on -5 kraadist Kirde-Eestis kuni 3 kraadini saartel.

Homme päeval on pilves selgimistega ilm. Saartel võib veidi vihma sadada. Puhub kagu- ja idatuul 7-12, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 12-16, puhanguti kuni 25 m/s, õhtul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur 2 kuni 6, saartel tõuseb kuni 9 kraadini.

Kolmapäeval jõuab meieni pisut soojust ja niiskust. Öösel liigub sajuväänd üle Eesti, mis põhiliselt sajab alla vihmana. Hommikul siiski sajupilved hõrenevad ja tuul on väga tugev. Kagutuule puhangud ulatuvad 15-20 meetrini sekundis. Päeval tuul nõrgeneb, temperatuurinäidud jäävad öösel 2-7 ja päeval 8-13 kraadi vahele.

Neljapäeval on ilm sajuta. Tuul nõrgeneb ning puhub lõunakaarest, õhutemperatuur on öösel 2-7 kraadi, päeval 8-11 kraadi.

Reedel toob madalrõhkkond meile sooja õhumassi, öösel esineb üksikuid vihmasabinaid ning puhub mõõdukas kagutuul. Ennelõunal jõuab vihm saartele ja pärastlõunal mandrilegi, sadu muutub tihedaks. Õhtul algab edelatuule tugevnemine. Õhutemperatuurid jäävad öösel 5-10 vahele ning päeval 10-13 kraadi vahemikku.