Homme öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul võib ka vihma tulla. Puhub lääne- ja loodetuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -6, rannikul kuni +2 kraadi.

Homme päeval püsib pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8, rannikul loodetuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öö on pilves selgimistega, mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Öö hakul puhub lääne- ja loodetuul, pärast keskööd loode- ja põhjatuul 4-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -5, rannikul kohati kuni +2 kraadi.

Teisipäeva päev tuleb vahelduva pilvisusega ja kohati sajab lund. Puhub loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraad.

Kolmapäeva öösel on oodata pilves selgimistega ilma ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8, öö hakul rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -8, rannikul kohati kuni +1 kraad.

Kolmapäeva päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraad.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni -9, rannikul kohati kuni +1 kraadi.

Neljapäeva päeval püsib vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, rannikul kohati kuni +2 kraadi.