Tänaöine tugev tuul on mõnel pool juba järele andnud, temperatuurid ulatuvad 0-kraadist Hiiumaal kuni 6 külmakraadini.

Homme on jätkuvalt tuline, kohati puhub tuul kuni 15 meetrit sekundis Öösel sajab veel Ida-Eestis kohati lund, saartel ja looderannikul suureneb vähese lörtsi- ja vihmasaju võimalus. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -11, saartel ja läänerannikul 0 kuni -5 kraadi, päeval -2 kuni -7, saartel ja läänerannikul 0 +2 kraadi.

Esmaspäeva öösel läheb taevas pilve ja alates hommikust hakkab saartel lörtsi ja vihma sadama. Päeval levib lume- ja lörtsisadu üle Eesti, pärastlõunal läheb sadu saartelt alates üle vihmaks. On jäideoht. Kagutuul on üsna tugev. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis -4 kuni -8, Lääne-Eestis -4 kuni +1, päeval -3 kuni +3 kraadi.

Teisipäeval sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis ka lund, päeval on pilvi hõredamalt. Puhub mõõdukalt tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kraadist Ida-Eestis kuni +5 kraadini saarte rannikul, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Kolmapäeva öösel sajab lörtsi ning vihma, päeval on sadusid veidi hõredamalt. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3 kraadi, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Neljapäeval on pilves ja sageli sajab. Öösel sajab peamiselt lörtsi ja vihma, päeval lörtsi ja lund. Tuul pöördub põhja. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +3.

Reede öösel sajab mitmel pool lund, lörtsi, päeval on sadu kohatine. Öösel puhub mõõdukas põhjakaare, päeval läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -7, päeval -4 kuni +1 kraadi.