Homme öösel on pilves, üksikute selgmistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2–7, rannikul puhanguti 10 m/s. Külma on 3–9, saarte rannikul kohati 1 kraad.

Homme ennelõunal on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Pärastlõunal edela poolt alates pilvisus tiheneb ja õhtupoolikul hakkab saartelt alates lund sadama. Hilisõhtul muutub sadu Lääne-Eestis kohati tihedaks ja võib tuisata. Puhub kagu- ja idatuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeva öö on pilves ja lumesadu levib aeglaselt läänest itta, kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, rannikul puhanguti 14–17 m/s. Külma on 1–7 kraadi.

Esmaspäeva päeval püsib pilves ilm. Hooti sajab lund, saartel tuleb sekka lörtsi, hommikul kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, rannikul puhanguti 14–17 m/s, päeva jooksul nõrgeneb 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -5, saartel ja läänerannikul -1 kuni +1 kraad.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis ka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraad.

Teisipäeva päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis sekka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -4..+1 kraad.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis sekka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraad.

Kolmapäeva päev tuleb pilves selgimistega ja kohati sajab vähest lund. Puhub lõunakaare tuul 2–8, õhtul saartel kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on -7 kuni -1, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraad.