Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Lumesadu levib ida suunas, saartel võib ka lörtsi tulla. Kohati tuiskab. Puhub kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0..-5, Ida-Eestis kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval on mandril pilves ilm. Sajab lund, on pinnatuisku. Saartel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund, õhtul rannikul ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9, ennelõunal rannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0..-5 kraadi.

Teisipäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1..-5, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-8 meetrit sekundis, pärastlõunal tugevneb saartel ja rannikul lõuna- ja kagutuul 4-10, puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1..-7, saarte rannikul 0 kraadi lähedal.

Neljapäeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -2..-7, kohati kuni -9 kraadi.