Homme öösel on pilves selgimistega ilm. Lumehood ja tuisk jätkuvad peamiselt Kesk- ja Ida-Eestis. Puhub põhjatuul 8-13, puhanguti 17 m/s, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti kuni 23 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb veidi. Külma on 3-8 kraadi.

Homme päeval tuleb Lääne-Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Ida-Eestis on pilvisem ja esineb üksikuid lumehooge. Mitmel pool on pinnatuisku. Puhub põhjatuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s, õhtuks nõrgeneb. Külma tuleb 3-8 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb. Lääne poolt alates levib lume- ja lörtsisadu itta, hommikul võib kohati tuisata. Tuul pöördub põhjast edelasse ja puhub 2-8, hommikul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -6 kuni -12 kraadi, saartel ja läänerannikul tõuseb hommikul nulli lähedale.

Reede päeval tuleb pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. On jäiteoht ja kohati võib tuisata. Puhub läänekaare tuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on Ida-Eestis -1 kuni -7, Lääne-Eestis 0 kuni +3 kraadi.

Laupäeva öö on pilves. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi ning tuiskab, öö hakul sajab Lääne-Eestis ka vihma. Tuul pöördub põhja ja kirdesse ning tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1 kuni +3, Ida-Eestis 0 kuni -4 kraadi, hommikul langeb temperatuur kõikjal miinuspoolele.

Laupäeva päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti 16 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb -1 kuni -7 kraadini.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-9 m/s. Külma on 3-9, kohati 12 kraadi.

Pühapäeva päeval püsib pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma tuleb 3-9, kohati 12 kraadi.