Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab kerget lund. Puhub kerge tuul. Õhutemperatuur on -1 kuni -6, Kagu-Eestis kuni -9 kraadi.

Öösel tuul tugevneb 6-13, rannikul puhanguti kuni 20 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni -7, kohati kuni -12, saarte rannikul kuni +1°C, hommikuks tõuseb. Vastu hommikut hakkab Loode- ja Põhja-Eestist alates sadama lund, kohati tuiskab.

Homme päeval pilvisus hõreneb. Sajab lund ja lörtsi, kohati tuiskab, Lääne-Eestis sajab ka vihma. Pärastlõunal loode poolt alates sadu lakkab. On jäiteoht. Puhub keskmise tugevusega tuul, keskpäeva paiku natukeseks nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni +3, Ida-Eestis 0 kuni -4 kraadi.

Nii ööl vastu laupäeva kui laupäeva päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib veidi sadada. Puhub üldiselt mõõdukas tuul, rannikul on puhanguid ka 15, saartel kuni 18 meetrit sekundis, mis pärast lõunat nõrgeneb. Õhutemperatuur on sisemaal 0 kuni -4, saartel ja rannikul 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab lund. Puhub nõrk tuul. Õhutemperatuur on -3 kuni -9, kohati -12, saartel -3 kuni +1 kraadi.

Pühapäeval on seis pilvisuse, sademete ja tuulega sama, mis öösel. Õhutemperatuur on -1 kuni -7, saartel kuni +1 kraadi.