Täna hilisõhtul liigub üle Eesti lumepilvi, pärast keskööd on sajupilvi hõredamalt. Puhub mõõdukas tuul. Õhutemperatuur langeb hommikuks -7 kuni -12 kraadini, meretuulega rannikul kuni -4 kraadini. Päeval on kohatiste lumehoogude võimalus eelkõige rannikul. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb sisemaal kuni 10, rannikul puhanguti 14, saartel kuni 16 meetrini sekunids. Õhutemperatuur on -4 kuni -7, saartel ja läänerannikul 0 kuni -3 kraadi.

Pühapäeval liigub loodevoolus üle Eesti madalrõhulohk. Öösel on lumehooge laialdaselt. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Päeval on üksikuid lumehooge. Lääne- ja loodetuul päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3 kuni -8, öö hakul saarte rannikul 0 kraadi lähedal.

Esmaspäeval tuleb kohatisi lumesajuhooge. Läänekaare tuul on öösel mõõdukas, päeval nõrk. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -12, selgema taeva korral langeb sisemaal -15 kraadi ümbrusse, meretuulega rannikul kuni -4, päeval -5 kuni -10, meretuulega rannikul kuni -2 kraadi.

Teisipäeval on ilm rahulik. Kohatised lumehood on enamasti nõrgad. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, sisemaal võib kohati -15 kraadi ümbrusse langeda, meretuulega rannikul on kuni -5, päeval -5 kuni -10, saarte rannikul kuni -3 kraadi.

Kolmapäeval tuleb Eesti lääne ja loodeosas lund. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, sisemaal langeb kohati -15 kraadi ümbrusse, meretuulega rannikul on kuni -5, hommikuks tõuseb, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Neljapäeval sajab siin-seal lund. Tuul on mõõdukalt tugev. Õhutemperatuur on -3 kuni -8, idapoolsetes maakondades langeb alla -10 kraadi, päeval oluliselt ei tõuse.