Täna hommikul sadas mitmel pool vihma, seetõttu on libeduseoht väga suur. Puhub tugev kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on 0 kuni +2, Kirde-Eestis öö hakul veel -1 kraadi. Hommikupoolikul sajab siin-seal vähest vihma, Põhja-Eestis veel ka lörtsi. Kagutuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi.

Esmaspäeva öösel sajab meil aeg-ajalt vihma ja lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öö hakul 0 kuni +2, pärast keskööd langeb lääne polt alates alla 0 kraadi. Päeva peale jätkub külmema õhu sissetung. Sajuhood hõrenevad, aga tulevad kõikjal alla lumena. Tuul pöördub läänekaarde ning paisub tugevaks. Õhutemperatuur langeb 0 kuni -4 kraadini.

Teisipäeval on üksikuid sajuhooge lume, saartel ka lörtsina. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, saarte rannikul kuni +1 kraadi, päeval -2 kuni +2 kraadi, pärastlõunal langeb.

Kolmapäeval on üksikute lumehoogude võimalus. Läänekaare tuul rahuneb ja päev on vaikne. Õhutemperatuur öösel -2 kuni -7, Lõuna-Eestis langeb -10 kraadi ümbrusse, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Neljapäeval on ilm suurema sajuta. Tuul on nõrk, vaid saartel võib õhtu poole kagutuul tugevnema hakata. Õhutemperatuur öösel -3 kuni -8, selgema taeva all langeb alla -10, päeval -1 kuni -6°C.

Reedel on ilm ikka sajuta, kuid kagutuul muutub tugevamaks. Õhutemperatuur öösel -7 kuni -12, kohati langeb -15 kraadi ümbrusse, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta, mõõduka lõunakaare tuulega ja talviselt külm.