Kolmapäeva öösel liigub madalrõhkkond Läänemerele ja selle servas puhub meil tugev lõuna- ja kagutuul, saartel pöördub hommikuks loodesse ja püsib tugevana. Sajab lund ja tuiskab. Lääne-Eestis tuleb ka lörtsi, saartel sekka vihma ning püsib jäiteoht.

Õhutemperatuur on 0 kuni -3, saartel ja läänerannikul 0 kuni +1 kraadi. Päeval madalrõhkkond hääbub ja liigub madalrõhulohuna üle Eesti. Saartel on ilm sajuta. Mandril sajab hommikupoolikul veel laialdaselt lund. Keskpäevaks lakkab sadu mandri lääneservas ja pärastlõunal ka Ida-Eestis. Tuul pöördub kõikjal loodesse, on sisemaal mõõdukas, saartel ja läänerannikul ulatub puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi, õhtu poole langeb võrdlemisi kiiresti.

Neljapäeva öö hakul liigub üle Eesti kuivema ja selgema ilmaga kõrgrõhuhari ja muudab üürikeseks läänekaare tuule nõrgemaks. Õhutemperatuur on -2st saarte rannikul kuni -7 ja -12 kraadini sisemaal. Pärast keskööd pilvisus tiheneb, saartele jõuab lumesadu ja laieneb mandrile, vastu hommikut läheb sadu saartel üle lörtsiks.

Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb, hommikul on saartel ja läänerannikul 0 kuni +3, sisemaal -1 kuni -5, Ida-Eestis kuni -7 kraadi. Ennelõunal sajab laialdaselt lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Pärastlõunaks saju võimalus väheneb. Edela- ja lõunatuul nõrgeneb. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni +3 kraadini, Ida-Eestis on veel kuni -1 kraadi.

Reedel jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond, selle serv laieneb Eesti kohale ning tõstab edela- ja lõunatuule tugevaks ja toob lisaks niiskust. Öösel on kohatisi sajuhooge enamasti lume ja lörtsina. Hommikul jõuab uus sajuala Lääne-Eestisse ja laieneb päeval üle Eesti - algul sajab lund ja lörtsi, saartel sekka vihma. Õhtupoolikul muutub ka mandril sadu vesisemaks. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval Lääne-Eestis +1 kuni +3, Kesk- ja Ida-Eestis 0 kraadi ümber, õhtuks tõuseb sealgi +1 kuni +2 kraadini.