Homme liigub aktiivne madalrõhkkond üle Soome Venemaa põhjaalade kohale ja selle serv katab Läänemere ümbrust. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma, õhtu poole muutub sadu lumisemaks. Tuul on tugev, puhub öösel edelast ja läänest, päeval pöördub loodesse ning tõuseb merel ja lahtedes tormiseks, õhtu poole paisub ka sisemaal väga tugevaks. Õhutemperatuur on +1 kuni +3 kraadi, pärastlõunal alates Loode-Eestist langeb alla 0 kraadi.

Neljapäeval suundub madalrõhkkond edasi Kesk-Venemaa poole ja selle serva mööda lisandub Läänemere äärde külma õhku. Öösel sajab veel Ida-Eestis veidi lund. Lõõtsub väga tugev loode- ja põhjatuul. Päev on selgem ja sajuta, tuul nõrgeneb tasapisi ja puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Reedeks tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta ning enamasti selge taevaga. Põhjakaare tuul on nõrk, õhtul pöördub läände ja edelasse ning muutub saartel ja looderannikul tuntavamaks. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Laupäeva öösel kõrgrõhkkond taandub, sest Skandinaavia põhjaosast laieneb aktiivne madalrõhkkond Läänemere poole. Kohati sajab lund. Edela- ja läänetuul tugevneb. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -3 kuni -7, mandri sisealadel -7 kuni -12, idapoolsetes maakondades võib kuni -15 kraadini langeda, hommikuks õhutemperatuur tõuseb. Päeval liigub madalrõhkkond edasi Barentsi merele ja selle serva mööda jõuab meile soojem õhumass. Siin-seal sajab veidi lund ja lörtsi, õhtul ka vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni +3 kraadini, Ida-Eestis on veel 0 kuni -4 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Öö hakul on veel sajuhooge. Hommik ja päev on enamasti sajuta ja laiguti ka selgem. Puhub mõõdukalt tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +2 kuni +7 kraadi. Õhtupoolikul läheneb loode poolt uus madalrõhulohk, taevas tõmbub pilvisemaks ja kohati võib veidi vihma sadada.

Esmaspäeval jõuab Venemaa põhjaalade kohale aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Samal ajal tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail puhub meil võrdlemisi tugev loodetuul. Pilvi on hõredalt ja ilm on sajuta. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +4 kuni +7 kraadi.

Teisipäeval on kõrgrõhkkond mõjusam. Ilm on sajuta ja mõõduka loodetuulega. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +2 kuni +7 kraadi.