Homne ilm on rahulikum, sajuta ja selgema taevaga. Öösel on õhutemperatuur on -2 kuni -7, saarte rannikul 0 kraadi ümber. Päeval riivab Eestit madalrõhulohk, lisandub pilvi, aga sadu meile ei tarvitse jõuda. Edela-ja läänetuul tõuseb puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on +2 kuni +6 kraadi.

Neljapäeval muutub loode- ja põhjatuule väga tugevaks, puhanguid sisemaal 15, rannikul üle 20 meetri sekundis. Öö on veel enamasti sajuta, hommikul ja päeval sajab lörtsi ja vihma, vastu õhtut ka lund ja võib tuisata. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval +1 kuni +5 kraadi, õhtuks langeb alla 0 kraadi ja teed muutuvad libedaks.

Reede öö hakul sajab veel siin-seal lörtsi ja lund ning loode- ja põhjatuul on väga tugev. Pärast keskööd tihedamad pilved eemalduvad ja tuul tasapisi nõrgeneb. Päev on sajuta ja loodetuul nõrgeneb. Põhjakaarest liigub külmem õhumass ja õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Laupäeva öö on sajuta ja üürikeseks rahulikum. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -2 kuni -7, sisemaal -8 kuni -13 kraadi. Kuid juba hommikuks muutub lääne- ja edelatuul tugevamaks ja Põhja-Eestisse jõuab lumepilvi ning õhutemperatuur tõuseb. Päeval liigub Soomest madalrõhkkond edasi ida-kagu suunas ning toob meile siia-sinna veidi lund, Lääne-Eestisse ka lörtsi. Lääne- ja edelatuul on tuntav kuni õhtuni, siis paisub väga tugevaks. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi, Eesti idapoolses osas on ennelõunal veel miinuspoolel.

Pühapäeval sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma, idapoolsetes maakondades ka lund. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 0 kuni +3 kraadi.