Täna liigub Põhjamerelt Stockholmi suunas madalrõhkkond ja laieneb üle Eesti. Öösel sajab vihma, Ida-Eestis ka lörtsi. Pärast keskööd saartest alates sadu lakkab. Ennelõuna on üksikute vihmahoogudega. Pärastlõunal muutub sadu laialdaseks, õhtu poole tihedaks - enamasti sajab vihma, aga mõnes kohas võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub väga tugev lõuna- ja edelatuul, puhanguid on sisemaal kuni 14, rannikul 17, saartel 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1..+4, päeval +4..+9°C.

Laupäeval (9.03) liigub madalrõhkkond edasi üle Soome Karjala poole ja selle lõunaservas tõuseb edela- ja läänetuul tormiseks, puhanguid sisemaal 15-18, saartel ja rannikul 20-25 m/s, õhtupoolikul nõrgeneb. Sadu on öö hakul enamasti vihmana, pärast keskööd läheb sadu üle lörtsiks, hommikul lumeks. Päeval on üksikuid lumehooge. Kuid õhtul võib Lõuna-Eestisse uus lume- ja lörtsisadu jõuda ning edasi põhja poole laieneda. Õhutemperatuur on öö hakul +1..+4, pärast keskööd langeb -2..+1°C-ni, päeval on 0°C-st Põhja-Eestis kuni +3°C-ni Lõuna-Eestis.

Pühapäeva (10.03) öösel tõmbub Karjala poole liikunud madalrõhkkond kaugemale ja selle järel läänekaare tuul rahuneb. Sajab nii lund, lörtsi, sekka ka vihma. Õhutemperatuur on 0..-4, Lõuna-Eestis kuni +2°C. Päeval jääb Eesti madalrõhuvööndi servaalale. Sadusid on enam Eesti lõunapoolses osas, kus sajab põhiliselt lörtsi, sekka võib ka vihma tulla, Põhja-Eestis on üksikuid lumehooge. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -1..+2°C.

Esmaspäeval (11.03) koondub madalrõhkkond Venemaale ja öö hakul eemalduvad ka sajupilved. Päeval on loodevoolus saabuvas õhumassis taas niiskust ja lumehooge laialdasemalt. Tuul pöördub loodesse ja muutub veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, sisemaal kohati -10, päeval 0..-5°C.

Teisipäeval (12.03) tugevneb kõrgrõhuhari. Öö hakul on veel üksikuid lumehooge, hommikuks taevas selgineb ning päev on laialdaselt päikeseline. Puhub võrdlemisi tugev loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -4..-9, sisemaal langeb siin-seal alla -10°C, päeval 0..-4°C.

Kolmapäeval (13.03) eemaldub kõrgrõhuhari küll tasapisi Venemaa poole, kuid hoiab meie ilma selge ja sajuta. Öö on vaikne ja õhutemperatuur langeb -5..-10, sisemaal kohati -15°C ümbrusse, rannikul on veidi pehmem. Päev püsib mandril päikeseline, saartel tõmbub pilvisemaks, kuid ilm on veel sajuta. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb -2..+2°C-ni.

Neljapäeval (14.03) laieneb madalrõhkkonna serv üle Läänemere, toob pilvi ja eelkõige saartel sajab lund ja lörtsi, mandril on vaid üksikute lumehoogude võimalus. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel Eesti lääneservas 0..-4, mandri sisealadel -5..-10, päeval -2..+3°C.