Homme öö on vihmane, sekka tuleb mõnel pool ka lörtsi. Hommikuks koondub sadu enam Ida-Eestisse ja päevalgi sajab seal tihedat vihma, lääne pool on sadu nõrgem ja sajuhoogude vahel pikemaid pause. Tuul on öösel tugev, pöördub kagust lõunasse ja edelasse, päevaks nõrgeneb, õhtul võib taas tugevneda. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +5 kraadi, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Teisipäeval on ilm niiske. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma, öösel sisemaal kohati ka lund. Tuul on öösel veel võrdlemisi tugev ning puhub kagust ja lõunast, hommikuks nõrgeneb ning päev tuleb rahulik. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3 kraadi, päeval +2 kuni +7 kraadi, Kagu-Eestis võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta.

Kolmapäeval on tuul võrdlemisi nõrk ja valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2 kraadi. Päeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja on vaid üksiku nõrga vihmasabina võimalus. Läänekaare tuul on ennelõunal nõrk, pärastlõunal mõõdukas. Õhutemperatuur on +2 kuni +7 kraadi. Õhtul laieneb Norra rannikult aktiivse madalrõhkkonna serv üle Läänemere ja tõstab meie rannikuvetes edelatuule tugevaks.

Neljapäeva öösel võib laialdasema lörtsi- ja vihmasaju piir Eestini ulatuda, päeval on vaid mõne üksiku lörtsi- ja vihmahoo võimalus. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3 kraadi, päeval +3 kuni +8 kraadi.

Kui kõrgrõhkkond reedel väikese ülekaalu saavutab, siis on saju võimalus väike. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3 kraadi, päeval +4 kuni +9 kraadi ja kui päikest enam, siis tõuseb sisemaal kohati ka üle 10 kraadi.