Neljapäeva öö hakul sajab põhjapoolse madalrõhkkonna mõjul mandril veel laialdaselt lörtsi, saartel sadu juba lakkab ning pärast keskööd pilvemass taandub ja ilm on kõikjal juba suurema sajuta. Päeval liigub üle Eesti kuivema ilmaga kõrgrõhuhari. Pärastlõunal läheneb merelt madalrõhulohk. Saartel hakkab sadama vihma ja edasi levib sadu mandrile. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2°C, päeval 4..9, rannikul kohati 2°C.

Reede öösel madalrõhulohk eemaldub ja põhjustab öö esimesel poolel lörtsi ja vihmasadu. Hommikuks jõuab merelt kõrgrõhuhari, päev tuleb päikesepaisteline ja kuiv. Öösel puhub tugev loodetuul, päeval pöördub tuul läände ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+2°C, päeval 2..7°C.

Laupäeva öös on valdavalt sajuta, kuid hommikuks jõuavad kohale Norra merele jõudva aktiivse madalrõhkkonna kaguserva vihmapilved. Esialgu sajab lörtsi ja vihma, päeva jooksul läheb sadu kõikjal üle vihmaks. Lõuna ja edelatuul tugevneb rannikul puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul mandril 0..-6, saartel 0..+2, hommikuks tõuseb, päeval 4..9°C.

Pühapäeval jääme üle Skandinaavia ja Soome itta liikuva madalrõhuala lõunaserva ja nii öö kui ka päev tulevad väga tuulised. Merel ulatuvad läänetuule puhangud 23, mandril 17 m/s ning alles õhtul on oodata tuule rahunemist. Õhutemperatuur on öösel 0..+4°C, päeval 2..7°C.

Esmaspäeva öö on kuiv, päeval laieneb meile Lõuna-Rootsist madalrõhuala idaserv. Mitmel pool sajab hooti vihma ja lörtsi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhtuks pöördub lõunasse. Õhutemperatuur on öösel -3..+2°C, päeval 2..7°C.

Teisipäeval liigub see madalrõhkkond üle Eesti itta. Sajab lörtsi ja lund. Öösel on tuul nõrk ja muutiku suunaga, päeval pöördub loodesse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3..+1°C, päeval 1..5°C.

Kolmapäeval on lootus lõunapoolse kõrgrõhuharja laienemisele üle Eesti. Öösel sajab mitmel pool lund, päev tuleb valdavalt sajuta. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-4°C, päeval 0..+3°C.