Näiteks pealinnas sadas täna pärastlõunal lörtsi ja lund. Sarnased on ilmaolud üle Eesti. Lisaks lörtsile kostitab ilmataat vihma ja tuulehoogudega. Täna on õhutemperatuur 3 kuni 8 kraadi.

Lumi

Ööl vastu homset tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib olla üksikuid lörtsi- või lumehoogusid. Puhub loodetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on
-3 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Peamiselt Ida-Eestis võib olla lörtsihoogusid. Puhub läänekaare tuul 5-10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 meetrit sekundit. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi. Teisipäevane ilm tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ja on sajuta. Puhub lõunakaare tuul 3-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 3 kuni 8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge sajuta ilm. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 5-10, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -2 kuni 2 kraadi.

Kolmapäeval paistab päike. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi.

Öö vastu neljapäeva tuleb selga ja sajuta. Kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni 3 kraadi. Päev on päikeseline. Sooja on kuni 12 kraadi.