Pühapäeva öösel oleme kõrgrõhuala lääneservas, päeval suureneb mere poolt madalrõhuala mõju. Pilvi on veidi enam, kuid märkimisväärset sadu ei oota. Kagu- ja idatuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2..+4, päeval 7..12°C.

Esmaspäeval suureneb Läänemere ja Baltimaade kohal madalrõhulohu mõju. Mitmel pool sajab peamiselt vihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval 5..9, kohati kuni 11°C.

Teisipäeval võib madalrõhulohus kas Läänemere või Liivi lahel areneda uus osatsüklon, mis liigub Eesti kohale. Tsükloni idaservas saabub lõuna poolt soojem õhkmass, kuid mis suure tõenäosusega suundub Eesti idapiiri taha, kuid tsükloni lääneserva pidi saabub põhjast Eestisse külm õhk. Samas sõltuvalt tsükloni arengust ja liikumise trajektoorist sooja ja külma ning vihma ja lörtsisaju piir.

Teisipäeval sajab enamasti lörtsi. Päeval tugevneb läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 1..4, kohati ida pool kuni 7°C.

Kolmapäevaks jääb madalrõhuala Eesti kohale. Sajab nii lund, lörtsi kui ka vihma. Tuul on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 1..6°C.

Neljapäeval madalrõhuala eemaldub ja loodest suureneb kõrgrõhuala mõju. Öösel on lume ja lörtsihooge, päeval on sajuvõimalus väike. Tuul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval 2..6°C.

Reedel jääme põhjapoolse kõrgrõhuala ja lõunapoolse madalrõhuala piirialale. Kohati sajab. Puhub ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-4, päeval 2..7°C.