Homme on ilm enamasti selge. Puhub valdavalt nõrk põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4 kraadi, rannikul kuni +2, päeval sisemaal 10 kuni 14, meremõjuga kuni 5 kraadi.

Kolmapäev jätkub kuiva ja enamasti selge ilmaga. on sajuta. Tuul on nõrk ja valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel -4 kraadist sisemaal kuni +2° kraadini rannikul, päeval 10 kuni 15, meremõjuga rannikul kuni 7 kraadini.

Neljapäeval võib õhukesi kõrgeid pilvi enam olla, aga ilm püsib sajuta. Tuul on nõrk ja enamasti põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 11 kuni 16, meremõjuga rannikul kuni 9 kraadi.

Suurel Reedel läheneb ida poolt mööduva madalrõhkkonna lohk ja lisab niiskust. Eelnevate päevadega võrreldes on pilvi enam, aga ilm püsib ikka sajuta. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval 12 kuni 16, meremõjuga rannikul kuni 10 kraadi.

Laupäeval sajab idapoolse madalrõhkkonna mõjul siin-seal vihma. Tõenäoliselt Lääne-Eestis püsib sajuta ilm. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul ja toob veidi jahedamat õhku. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +4, päeval 8 kuni 13, meremõjuga rannikul 5 kraadi ümber.

Pühapäeval tugevneb Läänemere ümbruses jõuliselt uuesti kõrgrõhuala. Ilm on sajuta ja enamasti selge taevaga. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 10 kuni 14, meremõjuga rannikul kuni 9 kraadi.