Homme on kuiv ja enamasti selge ilm. Tuul on nõrk ja valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel -4 kraadist sisemaal kuni +2 kraadini rannikul, päeval 12 kuni 16, meremõjuga rannikul kuni 8 kraadi.

Neljapäeval võib õhukesi kõrgeid pilvi enam olla, aga ilm püsib sajuta. Tuul on nõrk ja enamasti põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 12 kuni 17, meremõjuga rannikul jääb alla 10 kraadi.

Suurel reedel läheneb ida poolt mööduva madalrõhkkonna lohk ja lisab niiskust. Eelnevate päevadega võrreldes on pilvi enam, aga ilm püsib ikka sajuta. Tuul puhub läänekaarest, on öösel nõrk, päeval mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 12 kuni 17, meremõjuga rannikul jääb alla 10 kraadi.

Laupäeval võib idapoolse madalrõhkkonna mõjul kohati veidi vihma sadada. Mõõdukas põhjakaare tuul toob veidi jahedamat õhku. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 10 kuni 14, põhjakaare tuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi.

Pühapäeval ulatub Eesti kohale nõrk madalrõhuvöönd. Siin-seal sajab veidi vihma. Tuul ööks vaibub, päeval puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 9 kuni 13, meremõjuga rannikul kuni 7 kraadi.

Tuleval esmaspäeval ulatub Norra merelt madalrõhkkonna lohk Läänemere äärde ja kohati võib vihma sadada. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 10 kuni 15, meremõjuga rannikul kuni 8 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhkkond, mille serva mööda kandub edelavoolus meile soe õhumass. Ilm on enamasti sajuta. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 14 kuni 19, meremõjuga rannikul kuni 10 kraadi.