Homme ja ülehomme on kõrgrõhkkonna ülekaal kõigutamatu. Laialdaselt on taevas selge. Tuul on nõrk, puhub algul läänekaarest, kesknädalaks pöördub kõikjal lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösiti 0 kuni +5, päeval 16 kuni 20, meremõjuga rannikul 10 kraadi.

Neljapäeval katab Eestit ikka kõrgrõhkkonna loodeserv, kuid Läänemere poolt avaldab survet madalrõhkkond. Öö on ikka selge, päev pilverünkadega, aga suurema sajuta. Idakaare tuul tugevneb 4 kuni 9, rannikul puhanguti 12 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 17 kuni 21, meremõjuga rannikul 10 kraadi ümber.

Reede on tõenäoliselt kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail pilvisem, aga suurema sajuta. Puhub võrdlemisi tugev idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 20 kuni 22, meremõjuga rannikul 10 kraadi.

Laupäeval loovutab kõrgrõhkkond juhipositsiooni ja madalrõhkkonna serva mööda kandub niiskust lisaks. Öösel on üksikute vihmasabinate võimalus, päeval võib sajuhooge laialdasemalt olla, võimalik on äike. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 18 kuni 23, meremõjuga rannikul 10 kraadi ümber.

Pühapäeval jõuab nõrgenev madalrõhkkond Läänemere kohale ja selle servas on meie ilm kohatiste vihmahoogudega, on äikese võimalus. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 12 kuni 17, idapoolsetes maakondades võib 20 kraadi ümbrusse tõusta, meremõjuga rannikul on kuni 10 kraadi.